Nieuws

Beste patiënten,
 
in het kader van opleiding zal de praktijk gesloten zijn op volgende dagen: do. 10/09, ma. 14/09, do. 08/10, ma. 02/11, ma. 16/11, ma. 30/11, ma. 07/12, ma. 21/12.
 
Voor niet-dringende gevallen dus best de dag(en) ervóór of erna komen. Indien u door de week, de dag zelf toch dringend een dokter overdag nodig zou hebben, gelieve u dan te wenden tot een willekeurige huisarts uit de regio. Voor dringende zaken kan u zich natuurlijk ook wenden tot de Spoed. In zeer dringende gevallen belt u 112 en vraagt u om een ambulance (evt + de MUG).
 
‘s AV & ‘s nachts (van 19u tot 8u) kan u door de week terecht bij de Dr. van wacht op het nummer 011 715 650.
 
Dank voor het begrip !
Groeten, Dr. Jan

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Beste patiënten,

zowel tijdens als ná Corona zal ik voortaan STEEDS OP AFSPRAAK werken. ‘De vrije raadpleging’ in de VM wordt dus definitief afgeschaft.

Zowel patiënten als ikzelf zijn blij met deze beslissing. Het zal u als patiënt ten goede komen alsook mezelf als mens beschermen, zodat ik hopelijk nog vele jaren met veel enthousiasme voor jullie mag blijven zorgen.

Afspraken kan u online boeken via www.drjancarrein.be óf via de app ‘doctena.be’. Indien dit niet zou lukken en niemand u hierbij kan helpen, mag u me natuurlijk altijd even opbellen op 0474/572.330. Moest u een korte vraag hebben óf in tijdsnood zijn, mag u me altijd even opbellen. In de mate van het mogelijke kan ik dan ook rekening houden met uw agenda en vraag. Voor noodgevallen wordt er vanzelfsprekend ook steeds tijd vrijgemaakt.

Dank voor het begrip!
Groeten, Dr. Jan